Gezocht vriend(inn)en in regio Utrecht !!

Dit topic is bedoeld voor ierdeen die zich niet wenst te registreren. Ook voor oproepjes van mensen die een spreekbeurt/scriptie e.d willen maken, oproepjes voor tv programma's enzovoort.

Moderators: vera, jits27, wendy

Plaats reactie
Jomariek

Gezocht vriend(inn)en in regio Utrecht !!

Bericht door Jomariek » zo feb 11, 2007 1:17 pm

Hoi hoi allemaal,

We zijn een stelletje enthousiastelingen van 18-35 jr met en zonder lichamelijke handicap/chronische aandoening, komend uit Utrecht/Hilversum/ Amersfoort e.o. Samen ondernemen we allerlei gezellige en leuke dingen, die we zelf bedenken en organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een festival bezoeken, een zangworkshop, een middag wolvilten / tai chi, een avondje poolen, organiseren een spelletjesavond in combi met een high tea, een dagje relaxen en roeien, weekendje weg en .. vul zelf maar in.

Daarnaast gaan we eens per kwartaal ergens een hapje eten ( Eetcafé ) òf organiseren we een culturele activiteit in de ruimste zin van het woord ( Cult Active ) òf komen we op zondagmiddag bij elkaar in een hip café aan de Oude Gracht ( Active Café ). Allemaal kleine activiteiten om gewoon lekker bij te kletsen en voor geïnteresseerden is het een goede gelegenheid om 'live' met ons kennis te maken en het sfeertje van de groep te proeven.

De data voor de komende Eetcafé's zijn op de donderdagavonden: 1 maart, 7 juni en 6 september
De data voor de komende Active Café's ( we verzamelen om 14.30u.) zijn: zondagmiddag 1 april en 1 juli
De data voor de CultActive's zijn op de zondagmiddagen: 6 mei en 5 augustus.

Zaterdag 17 maart zullen we aan het einde van de middag ergens verzamelen in het centrum van Utrecht om vervolgens met de hele troep het festival : "De alternatieve Kroegentocht" bij te wonen. Dit festival bestaat uit 4 kroegentochten langs verschillende ( op korte afstand van elkaar gelegen ) cafe's / kroegen. In elke kroeg is er theater, variënd van theatersport, heavy metal tot blues/jazzmuziek te zien/horen. Met een bittergarnituurtje, een biertje of een glas fris gaan we ongetwijfeld een hele gezellige avond tegemoet ! Het programma komt begin maart uit, we zullen dan met iedereen die meegaat een keuze maken waar we naar toe zullen gaan ;)

In april gaan we een dagje onze groep promoten bij Stichting De Oppepper. Tevens dingen we mee naar de Oppepperprijs, dus wie weet gaan we aan het einde van deze gezellige dag wel met de hoofdprijs naar huis ! De voorbereidingen voor deze dag zijn al in volle gang, maar wat hulp kunnen we altijd nog gebruiken :)

En in mei is het weer tijd voor ons jaarlijks langweekend weg. We gaan van vrijdag 4 mei t/m maandag 6 mei vier dagen lang Eede ( in Zeeland ) onveilig maken !! Dit weekend zal ongetwijfeld weer een TOPPERTJE worden !

Heb je zin en tijd om deel uit te maken van een gezellige, enthousiaste en creatieve groep mensen die samen een hoop leuke dingen bedenkt, organiseert en onderneemt ?
Dan ben je van harte welkom !!
We zijn op zoek naar creatieve, maar vooral enthousiaste, ondernemende mensen die het leuk vinden om zich bij ons aan te sluiten !

Laat het eventjes weten door een mailtje te sturen als je interesse hebt, dan stuur ik je specifieke informatie over onze gezellige groep en wie weet ga jij de volgende keer met ons mee op stap :)

Meer informatie kun je ook vinden op onze website ( http://www.groupactive.nl )

Ik hoop snel iets van je te horen,

Groetjes,

Marjo Lelie

Plaats reactie