Luchtkasteelbouwers gezocht :)

Dit topic is bedoeld voor ierdeen die zich niet wenst te registreren. Ook voor oproepjes van mensen die een spreekbeurt/scriptie e.d willen maken, oproepjes voor tv programma's enzovoort.

Moderators: vera, jits27, wendy

Plaats reactie
Jomariek

Luchtkasteelbouwers gezocht :)

Bericht door Jomariek » do apr 26, 2007 10:20 am

Hoi hoi allemaal,

We zijn een stel enthousiastelingen van 20jr en ouder met en zonder lichamelijke handicap/chronische aandoening, komend uit Utrecht/Hilversum/ Amersfoort e.o. Samen ondernemen we allerlei gezellige en leuke dingen. Daarnaast gaan we eens per kwartaal ergens een hapje eten ( Eetcafé ) òf organiseren we een culturele activiteit in de ruimste zin van het woord ( Cult Active ) òf komen we op zondagmiddag bij elkaar in een hip café aan de Oude Gracht ( Active Café ). Kleine activiteiten om gewoon lekker bij te kletsen en voor geïnteresseerden is het een goede gelegenheid om 'live' met ons kennis te maken en het sfeertje van de groep te proeven.

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om met anderen te brainstormen, luchtkastelen te bouwen om zo samen tot nieuwe ludieke, creatieve spannende activiteiten te komen die we met de groep, waarvan ongeveer de helft een -lichte- lichamelijke handicap heeft, kunnen ondernemen. Voorbeelden van leuke activiteiten kunnen zijn: actief in en op het water, zakkenvuller in de bus/ trein ( omgekeerde van zakkenrollen --> cadeautjes in tassen/zakken van mensen doen ), straatfruitsalade, maffe hike, zoenenklapwedstrijden, workshops --> bonbonworkshop, zangworkshop, tai chi, vilten, etc.,
relaxen tijdens een picknick, zelf een high tea in elkaar knutselen, festivals bezoeken, struinen en fietsen door het bos en .....vul maar in.

Samen leuke ideeën uitzoeken, organiseren van dingetjes die je anders wellicht niet zo snel zou doen en organisaties bezoeken/contacten zijn allemaal ingrediënten om tot een spetterend programma voor Groupactive te komen ! We houden van onverwachte acties en flexibele ideeën.
Ervaring is niet belangrijk, maar enthousiasme des te meer !!

Het spreekt voor zich, dat je deel uit maakt van de groep ( wij vinden gelijkwaardigheid binnen de groep één van de belangrijkste speerpunten ) en er veel ruimte is om je inventieve uitspattingen om te zetten in activiteiten :-)

Heb je interesse stuur dan een mailtje voor meer informatie. Bijvoorbeeld over de ins en outs van de eerstvolgende activiteit, zodat je mee kunt gaan om kennis te maken en 'live' het sfeertje kunt proeven van onze gezellige groep !

Meer informatie kun je ook vinden op onze website ( http://www.groupactive.nl ) Kijk vooral even bij de rubriek " Voorstellen", hier vind je van iedereen een fotootje en een kort voorstelstukje.

We hopen op veel reacties,

Tot snel !?

Marjo Lelie
( groupactive@hotmail.com )

Plaats reactie