Oproep nieuw programma één (Belgie)

Dit topic is bedoeld voor ierdeen die zich niet wenst te registreren. Ook voor oproepjes van mensen die een spreekbeurt/scriptie e.d willen maken, oproepjes voor tv programma's enzovoort.

Moderators: vera, jits27, wendy

Plaats reactie
vdaems

Oproep nieuw programma één (Belgie)

Bericht door vdaems » vr nov 09, 2007 11:42 am

Heb jij zin om samen met Marc Herremans je grenzen te verleggen?

Wil je jezelf en de wereld bewijzen dat je op basis van wilskracht heel veel kan realiseren?

Wil je graag op avontuur door Nicaragua?

Ben je tussen 16 en 30 jaar?

Samen met Marc Herremans en VRT is televisieproductiehuis KANAKNA op zoek naar iemand als jij!

Je kent Marc Herremans wel, de triatleet die door een fietsongeval in een rolstoel terecht is gekomen, dromen zag wegglijden, niet bij de pakken bleef zitten en blijft vechten met oog op de toekomst.

En zie, voor het nieuwe Eén-programma ‘Onbegrensd’ gaat Marc Herremans van 1 t.e.m. 22 maart 2008 met tien mindervaliden op een avontuurlijke trektocht door Nicaragua. Het wordt een unieke belevenis want deze tien mensen hebben allemaal twee dingen gemeen: ze leven op een fysiek of zintuiglijke manier net iets anders én willen samen bewijzen dat het geen belemmering hoeft te zijn om wat dan ook te ondernemen. Kortom, deze deelnemers laten zien dat iedereen gewoon mens is en dat je met wilskracht en doorzetting heel ver komt!

Het is absoluut geen sport-event. Het is zeker niet de bedoeling dat er enkel atleten meegaan. De ene is mobieler en fysiek sterker, maar de andere kan dan misschien beter kaartlezen of koken. Dit is een avontuur waar iedereen moet samenwerken om het project te doen slagen. Het wordt een zware tocht en het is dus lang niet zeker of het wel zal lukken. Daarom willen we een groep samenstellen met mensen die heel verschillend zijn, zodat ze elkaars beperkingen kunnen aanvullen. Zo zal er bijvoorbeeld een blinde en een dove meegaan, iemand met een amputatie of verlamming, enz. Op dit moment zijn we nog zoek naar mensen met een klein gestalte voor deze beproeving. Dit programma gaat niet over ‘over dezelfde kam scheren’ of bestempelen, maar over hét moment om duidelijk te maken wie jullie zijn… niet anders dan een andere.

Mensen die niet willen toelaten dat hun anders zijn het leven beperkt. Mensen die een prachtig avontuur willen beleven en even aan het dagelijkse leven willen ontsnappen. Mensen zoals jij! Als je maar in jezelf en het programma gelooft én een goede reden hebt om in dit project te stappen.

Ook al strekt onze doelgroep zich van zestien tot zestig jaar, toch zijn we nog specifiek op zoek naar jonge kandidaten. Jonge mensen tussen 16 en 30 jaar met een recent verworven handicap én zeker jonge vrouwen! Ook mensen met een klein gestalte, Gilles de la Tourette, syndroom van Down,… Ben je ouder dan 30 en voel je ook de adrenaline opborrelen bij het lezen van deze boodschap? Aarzel niet, iedereen is welkom!

Onderaan vind je het inschrijvingsformulier terug, wat we verwachten wijst zichzelf uit.
Heb je nog je vragen of twijfels en had je er graag eerst over gepraat?
Contacteer me via ondervermelde gegevens.

Vriendelijke groeten,

Valerie Daems - KANAKNA CASTING Beyond Boundaries
GSM 0476/479829 of TEL 02/2641811
MAIL valeriedaems@kanakna.com

Plaats reactie